5 Λόγοι για τους οποίους οι φωτογραφίες του μέλιτος είναι σημαντικές

Όλοι σκέφτονται από την πρώτη στιγμή την φωτογράφιση του γάμου γιατί οι φωτογραφίες είναι αυτές που θα κρατήσουνε για πάντα την ανάμνηση ζωντανή.  Πέρα από το παραδοσιακό τελετουργικό οπού η φωτογράφιση ξεκινά από τη στιγμή που θα φορέσει η νύφη το νυφικό, την προετοιμασία του γαμπρού και γενικά όλης της τελετής και του γλεντιού, τα τελευταία χρόνια έχουμε φωτογραφίες από ζευγάρια σε υπέροχους προορισμούς στο μήνα του μέλιτος τους, τις οποίες τις έχουν βγάλει επαγγελματίες φωτογράφοι.

Αξέχαστη εμπειρία

Οι σημαντικές στιγμές στην κοινή πορεία δύο ανθρώπων συνήθως είναι η ημέρα που γνωρίστηκαν, η ημέρα που αρραβωνιάστηκαν, η ημέρα που παντρεύτηκαν αλλά και ο μήνας του μέλιτος είναι κάτι ξεχωριστό. Αυτό το ξεχωριστό αίσθημα που σου δημιουργείται τον πρώτο καιρό του γάμου σου, από την πρώτη φορά που αναφέρει ο ένας τον άλλο ως σύζυγο, σου δημιουργεί μια διαφορετική οπτική για τη σχέση σας. Ένας καλός φωτογράφος θα συλλάβει αυτή την εικόνα και θα σου θυμίζει πως αισθάνθηκες εκείνη την στιγμή.

Ξεχωριστή εμπειρία ζωής

Ο μήνας του μέλιτος σου πιθανότατα να είναι μια ξεχωριστή εμπειρία σε αντίθεση με άλλες διακοπές που έχετε πάει σαν ζευγάρι. Είτε πρόκειται για έναν εξωτικό προορισμό είτε κάποιο μέρος που έχετε επισκεφτεί ξανά. Έχεις την ευκαιρία να επισκεφτείς κάποια εκπληκτική τοποθεσία  ως ζευγάρι και ποιος καλύτερος τρόπος για να μείνουν αυτές οι στιγμές χαραγμένες στην μνήμη σας από τις φωτογραφίες;

Μείνετε εκτός των κοινωνικών μέσων

Δεν χρειάζεται να ανεβάζετε φωτογραφίες στα social media από τον μήνα του μέλιτος σας, ο μήνας του μέλιτος σας πρέπει να είναι ένας χρόνος μόνο για τους δυο σας. Αφεθείτε ελεύθεροι και αφήστε τις φωτογραφίες στα χέρια ενός επαγγελματία. Μια ώρα περίπου με έναν φωτογράφο και δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας για το υπόλοιπο ταξίδι.

Είσαι ήδη πανέμορφη

Σοβαρά έχεις την λάμψη της φρεσκοπαντρεμένης!  Σίγουρα έχεις περιποιηθεί καιρό πριν τον εαυτό σου με θεραπείες προσώπου κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής και με διατροφή πριν τον γάμο. Γιατί να μην αξιοποιήσεις την επένδυση που έχεις ήδη κάνει για να τραβήξεις φωτογραφίες όταν δείχνεις και αισθάνεσαι στα καλύτερα σου;

Προτίμησε την ποιότητα και όχι την ποσότητα

Σίγουρα θα ήθελες να βγάλεις φωτογραφία το ωραίο γεύμα από ένα εστιατόριο που πήγες ή τον καινούργιο σου σύζυγο μόνο του απλά να κάθεται, αλλά αυτές δεν είναι ουσιώδης στιγμές που θέλεις να μείνουν στην μνήμη σου από το ταξίδι του μέλιτος. Οι επαγγελματικές φωτογραφίες είναι κομμάτια τέχνης και θα μείνουν για πάντα σαν υπενθύμιση των ιδιαίτερων στιγμών της κοινής σας ζωής.

 

Chrisa Giosi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *