Απαντήσεις σε Συχνές Ερωτήσεις

Πρέπει να έχω κλείσει ραντεβού;

Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση και την αποφυγή τυχόν αναμονής, σας προτείνουμε να προγραμματίσετε το ραντεβού σας με το κατάστημα της επιλογής σας.

Καντε κλικ εδώ για να βρείτε το κατάστημα της περιοχής σας.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις ημερομηνίες των Trunk Shows σε όλη την Ελλάδα.

Πόσον καιρό πριν το γάμο;

Αγορά : Εάν σας ενδιαφέρει η αγορά του νυφικού σας καλό θα ήταν να προγραμματίσετε την ερευνά σας 4 με 5 μήνες πρίν το γάμο σας. Είναι ιδανικός χρόνος για να είστε από την μια στην πιό πρόσφατη collection, με πληθώρα επιλογών και από την άλλη να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος να γίνει η παραγγελία του νυφικού σας.

Ενοικίαση : Εάν πάλι προτιμήσετε το ενοίκιο του νυφικού σας ο ιδανικός χρόνος είναι 3 μήνες πρίν το γάμο σας.

Υπάρχουν όλα τα Νυφικά των Συλλογών;

Είναι αδύνατο για ένα κατάστημα να έχει ολόκληρη την συλλογή κάθε σχεδιαστή, κάθε σαιζόν, δεδομένου ότι μια μέση συλλογή αριθμεί 50 μοντέλα.

Για τον λόγο αυτό η Venetti, θέλοντας να σας φέρει κοντά σε ολόκληρη την συλλογή του κάθε σχεδιαστή δημιούργησε τα Trunk Shows.

Καντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για τα Trunk Shows.

Τα Νυφικά που θα δοκιμάσω, θα είναι στο μέγεθός μου;

Ναι, στα καταστήματά μας υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσετε νυφικά στο νούμερό σας και φυσικά οποιοδήποτε σχέδιο άλλο επιλέξετε που βρίσκετε σε διαφορετικό νούμερο, να παραγγελθεί για εσάς στο νούμερό σας. Θα έχετε δοκιμάσει ήδη μια ολόκληρη συλλογή στο νούμερό σας για να δείτε το τελικό αποτέλεσμα εφαρμογής πάνω σας.

Μπορώ να κάνω αλλαγές στο νυφικό μου;

Φυσικά! Σε συνεργασία με την σύμβουλο γάμου σας και την διευθύντρια του καταστήματος μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο πρωτότυπο σχέδιο του νυφικού σας δίνοντάς του πιο προσωπικό στύλ. Μην διστάσετε να εκμεταλευτείτε την πολύχρονη εμπειρία και γνώση των εξειδικευμένων στελεχών της Venetti Couture για το ιδανικό αποτέλεσμα. Πλειάδα αξεσουάρ του σχεδιαστή του νυφικού σας θα συμπληρώσει και θα υπερτονίσει το αποτέλεσμα!

Πόσες είναι οι απαραίτητες πρόβες;

Oι απαραίτητες πρόβες είναι δύο. Στην πρώτη πρόβα η προσωπική σας σύμβουλος γάμου με την μοδίστρα θα προσαρμόσουν ιδανικά το νυφικό στο σώμα σας με την επίβλεψη της διευθύντριας του καταστήματος. Θα σας δώσουν συμβουλές, συζητώντας μαζί σας γαι τα προτεινόμενα αξεσουάρ του νυφικού σας σε σχέση με το συνολικό concept του γάμου σας. Η δεύτερη πρόβα είναι η πρόβα του γάμου σας! Δοκιμάζετε το νυφικό σας που εφαρμόζει ιδανικά στο σώμα σας με όλα τα αξεσουάρ του: κουάφ, πέπλό, γάντια, παπούτσια, εσώρουχα, φουρό. Είστε ντυμένη νύφη! Κινηθείτε για να νιώσετε άνετη φορώντάς το, καθίστε, σηκωθείτε, χορέψτε! Είμαστε εδώ για να φθάσετε στην ημέρα του γάμου σας χαλαρή χωρίς κανένα άγχος. Έχουμε φροντίσει σε συνεργασία μαζί σας και για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Πότε γίνεται η παράδοση του νυφικού;

Η πράδοση του νυφικού σας γίνεται συνήθως 2 με 3 μέρες πριν τον γάμο. Το νυφικό σας παραδίδεται άψογο απο κάθε άποψη σε πολυτελή ειδική συσκευασία του καταστήματος. Φρεσκάρετε τις συμβουλές για την ετοιμασία σας πριν το γάμο και με τις ολόψυχες ευχές μας είστε έτοιμη!

Και αν χρειαστώ κάτι μετά;

Οποιαδήποτε απορία κι αν έχετε ή εαν θέλετε να ζητήσετε την γνώμη ενός ειδικού για κάτι που σας απασχολεί στο concept του γάμου σας, μην διστάσετε να καλέσετε στην red line της διευθύντριας του καταστήματος.

Μπορώ να αγοράσω το νυφικό μου από το internet;

Τόσο η Venetti Couture όσο και όλες οι διεθνείς εταιρείες νυφικών που αντιπροσωπεύει δεν συνεργάζονται και δεν πωλούν κανένα style απο καμιά collection τους, τωρινή ή προηγούμενη σε οποιαδήποτε εταιρεία διαδυκτιακής πώλησης στον κόσμο. Όλες οι συλλογές των εταιρειών διανέμονται μόνο μέσω των εξουσιοδοτημένων καταστημάτων λιανικής πώλησης. Είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσουμε σε εσάς την γνησιότητα του προιόντος και της εγγυησής του. Ως εκ τούτου εάν επιλέξετε να αγοράσετε το νυφικό σας απο το internet, δεν υπάρχει πιθανότητα το νυφικό σας να είναι αυθεντικό. Για παράδειγμα το νυφικό σας θα μπορούσε να είναι ένα κάκιστο αντίγραφο του πρωτότυπου νυφικού που διαφημίζετε στο διαδύκτιο, και φυσικά ούτε κατά διάνοια δεν μπορεί να έχει την εξαιρετική ποιότητα, ραφή, στύλ, εφαρμογή που ένα αυθεντικό νυφικό από αυτά που περιλαμβάνουν οι συλλογές. Στην περίπτωση αυτή η εταιρεία δεν μπορεί να σας βοηθήσει. Δεν θα κάνει αλλαγές, διορθώσεις ή τροποποιήσεις στο νυφικό σας. Για να είστε βέβαιοι ότι αγοράζετε ένα αυθεντικό νυφικό ή φόρεμα απο τις συλλογές μας απευθυνθείτε μόνο στα καταστήματά μας και τους εξουσιοδοτημένους διανομείς μας. Όλα τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα λιανικής πώλησης υποστηρίζουν ολοκληρωτικά τα προϊόντα και θα διαπιστώσετε την πλήρη ικανοποίησή σας απο την επιλογή που κάνατε. Μόνο σ’ αυτήν την περίπτωση η Venetti Group υποστηρίζει το προιόν και εγγυάται γι αυτό.

 

Υπάρχει κάποια κάποια άλλη απορία που θα θέλατε να λύσουμε ή διευκρίνηση την οποία θα θέλατε να λάβετε;

Επικοινωνήστε Μαζί Μας