Σχεδιαστές

Ο Νεοϋορκέζος σχεδιαστής και Wedding Planer Martin Thornburg παρουσιάζει φέτος μια πραγματικά γοητευτική και μοναδική συλλογή νυφικών που καταγράφει την προσωπικότητα της κάθε νύφης την ημέρα του γάμου της . Ο David δημιουργεί μια ποικιλία από μοντέρνα νυφικά φορέματα που κινούνται από τα παραδοσιακά φορέματα μπαλού ως τα πιο σύγχρονα νυφικά , και από το στιλ της υψηλής ραπτικής, σε πιο ανεπίσημες εκδοχές νυφικών.
Ο Martin Thornburg δημιουργεί για την νύφη του σήμερα κομψά νυφικά με υψηλής ποιότητας υφάσματα , κρύσταλλα Swarovski και άψογη εφαρμογή.

Δείτε τη συλλογή

Σχεδιαστές - Sophia Tolli

Η Ελληνοαυστραλέζα σχεδιάστρια Sophia Tolli , δημιούργησε όπως μόνο αυτή ξέρει, μια συλλογή νυφικών τόσο με κλασικά και υψηλής ραπτικής σχέδια, καθώς και στράπλες, φορέματα μπαλού , φορέματα σε γραμμή Α , ριχτά και χυτές φούστες .
Τα νυφικά με draping και κορσέ αποτελούν την υπογραφή της γνωστής σχεδιάστριας και  παρέχουν την άψογη εφαρμογή για την οποία είναι διάσημη.

Δείτε τη συλλογή

 

Σχεδιαστές - James Clifford

Ένας πραγματικά ανατρεπτικός σχεδιαστής, ο James Clifford ξεκίνησε επίσημα την καριέρα του ως σχεδιαστής στο New England School of Art and Design. Μετά την αποφοίτησή του, συμμετείχε σε μια μαθητεία δύο ετών στο σπίτι του Bianchi και στη συνέχεια προσελήφθει από την Priscilla της Βοστώνης.

Δείτε τη συλλογή

 

Σχεδιαστές - Ivonne Dome

Η Ivonne Dome, είναι σχεδιάστρια βραδινών φορεμάτων για κάθε κοινωνική εκδήλωση. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πουέρτο Ρίκο και από πολύ μικρή ήξερε ότι θα γίνει σχεδιάστρια μόδας. Η Ivonne συνδυάζει έθνικ στοιχεία μαζί με πίο σύγχρονες λεπτομέρειες για τις συλλογές Montage, Cameron Blake, Social Occasions, και Capri.