Τι είναι το Trunk Show;

Trunk Shows

Η αναζήτηση του νυφικού είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο συναρπαστικά μέρη της προετοιμασίας του γάμου σας. Τι γίνεται όμως όταν βλέπετε όλα αυτά τα υπέροχα νυφικά στα web sites, αλλά όταν φτάνετε στο κατάστημα έχουν ένα πολύ μικρό μέρος από αυτά για να προβάρετε;

Σίγουρα είναι δύσκολο για ένα κατάστημα να έχει ολόκληρη την συλλογή κάθε σχεδιαστή. Υπάρχει όμως η δυνατότητα να διαθέτει ολόκληρη τη συλλογή για κάποιες μέρες τον χρόνο. Τα Trunk Shows λοιπόν είναι οι στάσεις που κάνει μια συλλογή η οποία ταξιδεύει σε όλη την χώρα. Κάποιες φορές τη συλλογή συνοδεύει και ο ίδιος ο σχεδιαστής ή κάποιος υπεύθυνος styling.

Η ιδέα θυμίζει τον τρόπο που ψώνιζαν οι ευρωπαίοι αριστοκράτες, όταν οι μόδιστροι κουβαλούσαν όλη την συλλογή τους για να διαλέξουν οι ευγενείς και τους καθοδηγούσαν οι ίδιοι στην επιλογή τους! Μπορείτε λοιπόν να δείτε τα Trunk Shows σαν την δική σας ιδιαίτερη πριγκιπική εξυπηρέτηση και να απολαύσετε τα προνόμια που αυτή προσφέρει.

Tips

Δείτε όλους τους σχεδιαστές στο web site μας για να δείτε ποιος σας ταιριάζει περισσότερο και κατόπιν αναζητήστε την ημερομηνία του Trunk Show του στην περιοχή σας.
Τον Οκτώβριο ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των Trunk Shows σε όλη την Ελλάδα σε μια περίοδο που διαρκεί από τον Ιανουάριο ως τον Απρίλιο.
Δεδομένου ότι τα νυφικά βρίσκονται σε κάθε πόλη μόνο για 2-3 μέρες, είναι καλό να κλείσετε έγκαιρα το ραντεβού σας για να κρατήσετε θέση.
Πάρτε μαζί σας ένα ή δύο άτομα της εμπιστοσύνης σας, για να σας βοηθήσουν στην επιλογή σας. Η εμπειρία έχει δείξει ότι περισσότερα άτομα τείνουν πιο πολύ να σας μπερδεύουν παρά να εξυπηρετούν την απόφασή σας.
Να είστε προετοιμασμένες να προβείτε στην αγορά του νυφικού επιτόπου, σε περίπτωση που βρείτε ΤΟ νυφικό, γιατί θα μπορέσετε να επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές που πάντα γίνονται κατά την διάρκεια των Trunk Shows.

Δείτε τα Trunk Shows