Συλλογές Νυφικών

Martin Thornburg Collection

Martin Thornburg for Mon Cheri

Ο Martin δημιουργεί μια ποικιλία από μοντέρνα νυφικά φορέματα που κινούνται από τα παραδοσιακά πριγκιπικά ως τα πιο σύγχρονα νυφικά , και από το στιλ της υψηλής ραπτικής, σε πιο ανεπίσημες εκδοχές νυφικών.
Ο Martin Thornburg δημιουργεί για την νύφη του σήμερα κομψά νυφικά με συνδυασμούς υψηλής ποιότητας υφασμάτων και χειροποίητες δανδέλες με άψογη εφαρμογή.

Δείτε τη συλλογή

Sophia Tolli Collection

Sophia Tolli

Η Ελληνοαυστραλέζα σχεδιάστρια Sophia Tolli δημιούργησε, όπως μόνο αυτή ξέρει, μια συλλογή νυφικών με σχέδια υψηλής ραπτικής. Στις νυφικές της δημιουργίες πάντα διαφαίνεται η επιρροή της ελληνικής κουλτούρας, καθώς οι πτυχώσεις και o χιτώνας είναι τα αγαπημένα της στύλ. Μαλακό σατέν, δανδέλα, σιφόν και μεταξωτός ταφτάς, σε σχέδια χυτά, γοργόνα, πριγκιπικά της απέδωσαν διεθνείς βραβεύσεις απο την βιομηχανία της μόδας.

Δείτε τη συλλογή

Enchanting Collection

Enchanting by Mon Cheri

Η επιλογή σας για νυφικό και γάμο στο Δημαρχείο, για διπλό μυστήριο γάμο και βάπτιση στην εκκλησία με ανάλογο νυφικό, για παρεκλήσι ή γάμο στην παραλία, αφήστε να παρασυρθείτε απ' αυτή την γοητευτική νέα συλλογή που έχει σχεδιαστεί για τη νύφη του σήμερα. Μια όμορφη συλλογή από LWDs ("μικρό λευκό φόρεμα"), που διατίθενται σε διάφορα χρώματα.

Δείτε τη συλλογή

Plus Size Collection

Plus Size Collection for Mon Cheri

Οι διάσημοι σχεδιαστές νυφικών φορεμάτων της Mon Cheri, Sophia Tolli και Martin Thornburg, δημιουργoύν μια ξεχωριστή συλλογή από μοντέρνα νυφικά φορέματα σε μεγάλα μεγέθη ειδικά σχεδιασμένα για γυναίκες με απαιτητικό σωματότυπο.

Kομψά νυφικά που συνδυάζουν υφάσματα υψηλής ποιότητας και χειροποίητες δανδέλες με άψογη εφαρμογή, για ένα απότέλεσμα αισθητικά πολύ υψηλό.

Δείτε τη συλλογή

 

David Tutera Collection

David Tutera for Mon Cheri

Ο Νεοϋορκέζος σχεδιαστής και wedding planer David Tutera παρουσιάζει για το 2017 μια πραγματικά γοητευτική και μοναδική συλλογή νυφικών που καταγράφει την προσωπικότητα της κάθε νύφης την ημέρα του γάμου της. Το εξαιρετικό πατρόν των νυφικών απογειώνει τη γυναικεία σιλουέτα χωρίς περιορισμούς στο μέγεθος.  Κάθε σχέδιο μπορεί να αναδείξει πανέμορφη εμφάνιση σιλουέτας απο νούμερο 2 εως 28.

Δείτε τη συλλογή