Συλλογές Νυφικών

David Tutera Collection

David Tutera for Mon Cheri

Ο Νεοϋορκέζος σχεδιαστής και wedding planer David Tutera παρουσιάζει για το 2017 μια πραγματικά γοητευτική και μοναδική συλλογή νυφικών που καταγράφει την προσωπικότητα της κάθε νύφης την ημέρα του γάμου της. Το εξαιρετικό πατρόν των νυφικών απογειώνει τη γυναικεία σιλουέτα χωρίς περιορισμούς στο μέγεθος.  Κάθε σχέδιο μπορεί να αναδείξει πανέμορφη εμφάνιση σιλουέτας απο νούμερο 2 εως 28.

Δείτε τη συλλογή

Sophia Tolli Collection

Sophia Tolli

Η Ελληνοαυστραλέζα σχεδιάστρια Sophia Tolli δημιούργησε, όπως μόνο αυτή ξέρει, μια συλλογή νυφικών με σχέδια υψηλής ραπτικής. Στις νυφικές της δημιουργίες πάντα διαφαίνεται η επιρροή της ελληνικής κουλτούρας, καθώς οι πτυχώσεις και o χιτώνας είναι τα αγαπημένα της στύλ. Μαλακό σατέν, δανδέλα, σιφόν και μεταξωτός ταφτάς, σε σχέδια χυτά, γοργόνα, πριγκιπικά της απέδωσαν διεθνείς βραβεύσεις απο την βιομηχανία της μόδας.

Δείτε τη συλλογή

Enchanting Collection

Enchanting by Mon Cheri

Η επιλογή σας για νυφικό και γάμο στο Δημαρχείο, για διπλό μυστήριο γάμο και βάπτιση στην εκκλησία με ανάλογο νυφικό, για παρεκλήσι ή γάμο στην παραλία, αφήστε να παρασυρθείτε απ' αυτή την γοητευτική νέα συλλογή που έχει σχεδιαστεί για τη νύφη του σήμερα. Μια όμορφη συλλογή από LWDs ("μικρό λευκό φόρεμα"), που διατίθενται σε διάφορα χρώματα.

Δείτε τη συλλογή