Η Εταιρεία Venetti Couture

Η Εταιρεία Venetti Couture

Η Venetti Couture ιδρύθηκε το 1997 στην Θεσσαλονίκη με στόχο να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία πώλησης στην αγορά των νυφικών, των αξεσουάρ και των βραδινών ενδυμάτων.

Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας για την Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία και τις Βαλκανικές χώρες (Albania, Bulgaria, Serbia, Montenegro, FYRO Macedonia, Bosnia-Herzegovina) όλες τις collections της Mon Cheri. Οι διασημότεροι σχεδιαστές νυφικών και βραδινών φορεμάτων διεθνώς δημιουργούν τις τάσεις στην παγκόσμια μόδα.

Σήμερα, μετά από 18 και πλέον χρόνια, με πελάτες καταστήματα σε 9 χώρες, η εταιρεία συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εισαγωγικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις των Βαλκανίων.
Οι σημερινές υποδομές και η τεχνολογία δημιουργούν το εφαλτήριο για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας σε νέες αγορές.

Οι πελάτες μας πέρα από την ποιοτική εξυπηρέτηση, την συνέπεια στην έγκαιρη και σωστή παράδοση των παραγγελιών, έχουν πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού και σε άλλα σημεία.

. Υποστήριξη από το τμήμα Marketing με σύμβουλο εξειδικευμένο για όλα τα ζητήματα που απασχολούν μια σύγχρονη επιχείρηση (Internet, διαφήμιση, αύξηση των πωλήσεων, κ.ά.)

. Διαφήμιση και προώθηση από το Internet και τα Social Media ειδικά για την περιοχή τους

. Ψηφιακό φωτογραφικό υλικό, πόστερ αλλά και video για την προώθηση στα web site

. Συμβόλαιο αποκλειστικότητας για την περιοχή τους και για τις συλλογές που αντιπροσωπεύουν

. Υποστήριξη και εξεύρεση λύσεων οικονομικής διαχείρισης από εξειδικευμένο σύμβουλο

. Δωρεάν συμμετοχή σε σεμινάρια πωλήσεων, διαφήμισης τα οποία διοργανώνει η εταιρεία

 

H Mon Cheri

Mon Cheri Bridals, ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1991 στη Νέα Υόρκη . Στόχοι του Διευθύνοντος Συμβούλου της Stephen Lang, ήταν να ηγείται ως κορυφαίος κατασκευαστής νυφικών και βραδινών φορεμάτων, όχι μόνο παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα αλλά και μέσω των εξαιρετικών σχέσεων με τους πελάτες.

Τα νυφικά ήταν μόνο η αρχή για την Mon Cheri. Σήμερα , η εταιρεία παράγει πάνω από είκοσι σειρές επώνυμων προϊόντων σχετικών με τον γάμο, σε όλο τον κόσμο .

Η Mon Cheri είχε ηγετική θέση στην αγορά των  νυφικών από την αρχή . Αυτό το πέτυχε εισάγοντας την χρήση του χρώματος στα παραδοσιακά μέχρι τότε λευκά νυφικά . Η Mon Cheri εισήγαγε το Rum Pink, το Blush και το Café που γρήγορα έγιναν trend στην αγορά  των νυφικών , εμπνέοντας πολλούς άλλους κατασκευαστές, να προσθέσουν χρώμα στις δικές τους συλλογές νυφικών.