Η Εταιρεία Venetti Couture

Η αρχή

O Οίκος νυφικών Venetti Couture ιδρύθηκε το 1997 με έδρα την Θεσσαλονίκη, με στόχο να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία πώλησης στην αγορά των νυφικών, των αξεσουάρ γάμου και των βραδινών φορεμάτων. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα επέδειξε μια σημαντική ανοδική πορεία στην αγορά του κλάδου χονδρικής πώλησης νυφικών και βραδινών φορεμάτων.

Ο Ιδρυτής της και αρχικός ιδιοκτήτης Μπασδέκης Θρασύβουλος απέδειξε ότι,  η πολυετής εμπειρία του στην αγορά, η άριστη γνώση του κλάδου αλλά και η επιχειρηματική ηθική την οποία επέμεινε να ενσωματώσει στην οργανωτική δομή και λειτουργία της εταιρείας, ήταν αυτό που ανάδειξε την εταιρεία Venetti μια από τις πλέον καταξιωμένες επιχειρήσεις του κλάδου, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των αγορών.

 

Σήμερα

Η εταιρεία Venetti είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας για την Ελλάδα, την Κύπρο, και τις Βαλκανικές χώρες (Albania, Bulgaria, Serbia, Montenegro, FYRO Macedonia, Bosnia-Herzegovina) όλων των collections νυφικών και βραδινών φορεμάτων, αλλά και αξεσουάρ γάμου (πέπλα, παρανυφάκια, νυφικά εσώρουχα, νυφικά γάντια, κοσμήματα μαλλιών, κ.λ.π.) του Οίκου του εξωτερικού Mon Cheri LLC.

Σήμερα, μετά από 19 και πλέον χρόνια, με πελάτες καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αλλά και χώρες της Βαλκανικής, η εταιρεία συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εισαγωγικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις των Βαλκανίων στον κλάδο.

Οι σημερινές υποδομές της εταιρείας Venetti και η τεχνολογία που εισήχθησαν στις οργανωτικές δομές και λειτουργία της, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μεγαλύτερη ανάπτυξη της εταιρείας σε νέες αγορές.

Οι πελάτες μας πέρα από την ποιοτική εξυπηρέτηση, την συνέπεια στην έγκαιρη και σωστή παράδοση των παραγγελιών, την τήρηση των συμφωνιών αποκλειστικότητας, έχουν πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού και σε άλλα σημεία.

. Υποστήριξη από το τμήμα Marketing με σύμβουλο εξειδικευμένο για όλα τα ζητήματα που απασχολούν μια σύγχρονη επιχείρηση (Internet, διαφήμιση, αύξηση των πωλήσεων, κ.ά.)

. Διαφήμιση και προώθηση από το Internet και τα Social Media ειδικά για την περιοχή τους

. Ψηφιακό φωτογραφικό υλικό, πόστερ αλλά και video για την προώθηση στα web site

. Συμβόλαιο αποκλειστικότητας για την περιοχή τους και για τις συλλογές που αντιπροσωπεύουν

. Υποστήριξη και εξεύρεση λύσεων οικονομικής διαχείρισης από εξειδικευμένο σύμβουλο

. Δωρεάν συμμετοχή σε σεμινάρια πωλήσεων, διαφήμισης τα οποία διοργανώνει η εταιρεία

 

H Mon Cheri

 

Mon Cheri Bridals LLC, ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1991 στη Νέα Υόρκη . Στόχοι του Διευθύνοντος Συμβούλου της Stephen Lang, ήταν να ηγείται ως κορυφαίος κατασκευαστής νυφικών και βραδινών φορεμάτων, όχι μόνο παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα αλλά και μέσω των εξαιρετικών σχέσεων με τους πελάτες.

Τα νυφικά ήταν μόνο η αρχή για την Mon Cheri. Σήμερα, η εταιρεία παράγει πάνω από είκοσι συλλογές νυφικών, βραδινών φορεμάτων, φορεμάτων για παιδιά, πέπλα νυφικού, κοσμήματα, κ.ά.

Οι διασημότεροι διεθνώς σχεδιαστές νυφικών και βραδινών φορεμάτων αλλά και αξεσουάρ γάμου δημιουργούν τις τάσεις στην παγκόσμια μόδα, και σχεδιάζουν επώνυμα προϊόντα σχετικά με τον γάμο. Η βραβευμένη σχεδιάστρια Sophia Tolli, ο αγαπημένος wedding planner του Hollywood David Tutera, η σχεδιάστρια βραδινών φορεμάτων Ivonne Dome, ο σχεδιαστής Martin Thornburg, είναι μόνο μερικά από τα ονόματα των κορυφαίων σχεδιαστών της Dream Team των designer της Mon Cheri.

Η πρωτοπορία και καινοτομία της Mon Cheri Bridals έγκειται στο γεγονός ότι διαρκώς αναζητά το καινοτόμο και διαφορετικό, τόσο στο design όσο και στην ποιότητα των υφασμάτων, των χρωμάτων αλλά κυρίως της τέλειας εφαρμογής των νυφικών και βραδινών φορεμάτων. 

Η Mon Cheri  εισάγοντας την χρήση του χρώματος στα παραδοσιακά λευκά νυφικά από το 1996 εισήγαγε το Rum Pink, το Blush και το Café, το Ciel που γρήγορα έγιναν trends στην αγορά των νυφικών, εμπνέοντας πολλούς άλλους κατασκευαστές, να προσθέσουν χρώμα στις δικές τους συλλογές νυφικών.