Έξι τρόποι για να βρεις το σωστό μέγεθος του δαχτυλιδιού των αρραβώνων σας

Υπόθεση Αυστηρά Αντρική!

Έχεις αποφασίσει τελικά ότι ήρθε ο καιρός να της κάνεις την πολυπόθητη πρόταση γάμου. Έχεις επιλέξει το δαχτυλίδι των αρραβώνων σου και έχεις φανταστεί πως θα της κάνεις την πρόταση αλλά δεν ξέρεις το μέγεθος του δαχτυλιδιού της .

Μην ανησυχείς γιατί παρακάτω σου έχω μια λίστα με συμβουλές που θα σου βοηθήσουν να βρεις το μέγεθος του δαχτυλιδιού για να κάνεις την τέλεια πρόταση γάμου.

 1. Μίλησε με φίλες της

  Επικοινώνησε με μια φίλη της ή κάποιο κοντινό της συγγενικό πρόσωπο. Μπορεί να της έχουν πάρει δώρο δαχτυλίδι ή θα μπορούσαν να ξέρουν περίπου τι μέγεθος έχει. Εάν δεν ξέρουν μπορούν απλά να σε βοηθήσουν για την ανεύρεση του τέλειου δαχτυλιδιού.

 2. Δανείσου ένα δαχτυλίδι της

  Μία καλή ιδέα είναι εάν μπορέσεις να πάρεις ένα δαχτυλίδι που φοράει η κοπέλα σου και να το πας σε ένα κοσμηματοπωλείο και να το μετρήσετε. Εάν δεν φοράει δαχτυλίδι στο συγκεκριμένο δάχτυλο τότε πάρε όποιο δαχτυλίδι φοράει και ίσως χρειαστεί να το προσαρμόσουν στα μέτρα της.

 3. Όταν δεν μπορείς να πάρεις δαχτυλίδι από το σπίτι της

  Ας πούμε ότι δεν μπορείς να πάρεις το δαχτυλίδι για να το πας στο κοσμηματοπωλείο χωρίς να παρατηρήσει ότι λείπει. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι που μπορείς να υπολογίσεις το μέγεθος χωρίς να πάρεις το δαχτυλίδι της.

  Μπορείς να δοκιμάσεις το δαχτυλίδι στα δικά σου δάχτυλα και να σημειώσεις στο δάχτυλό σου το σημείο που χωράει. Στην συνέχεια μπορείς να πας στο κοσμηματοπωλείο και να βρεις το μέγεθος της.

  Επίσης μπορείς να πάρεις ένα ομοίωμα του δαχτυλιδιού της σε ένα σαπούνι ή σε πηλό και να το μετρήσουν στο κοσμηματοπωλείο.

  Ένας τελευταίος τρόπος είναι να σχεδιάσεις το εσωτερικό του δαχτυλιδιού σε ένα χαρτί με ένα μολύβι  και να το δώσεις στο κοσμηματοπωλείο.

 4.  Ωραία κοιμωμένη

  Ενώ η κοπέλα σου ονειρεύεται μπορείς να τυλίξεις ένα κομμάτι χαρτί ή να τυλίξεις μία κλωστή γύρω από το δάχτυλο της και να πάρετε το μέγεθος με αυτό τον τρόπο. Αν το πας στο κοσμηματοπωλείο σίγουρα θα  σε βοηθήσουν να βρεις το  σωστό μέγεθος. Απλά βεβαιώσου ότι δεν κοιμάται ελαφριά.

 5. Eάν έχεις αμφιβολίες πάρε λίγο μεγαλύτερο δαχτυλίδι

  Ένα δαχτυλίδι είναι ευκολότερο να το σμικρύνεις εάν είναι πολύ μεγάλο, και τα περισσότερα κοσμηματοπωλεία προσφέρουν δωρεάν αλλαγή μεγέθους. Απλά να έχεις στο μυαλό σου ότι κάποια περίπλοκα σκαλίσματα ή κάποιοι πολύτιμοι λίθοι μπορεί να μην είναι εύκολο να δημιουργηθούν ξανά. Βεβαιώσου από το κοσμηματοπωλείο ότι το δαχτυλίδι δεν θα αλλάξει αν το σμικρύνεις.

 6. Πες της ότι είναι για κάποιον άλλο

  Μπορείς να της πεις ότι θέλεις να πάρεις ένα δαχτυλίδι για την μητέρα σου ή για την αδερφή σου για να σε βοηθήσει να βρείτε ο σωστό μέγεθος. Πες της ότι θέλεις να έχεις ένα μέγεθος στο περίπου ή να της ζητήσετε να δοκιμάσει ένα δαχτυλίδι είτε να την ρωτήσεις ποιο είναι το μέγεθος της. Βέβαια αυτή η μέθοδος μπορεί και να είναι και μια ένδειξη για το τι πρόκειται να κάνεις.

Χρησιμοποιώντας αυτές τις συμβουλές θα πρέπει να είσαι σε θέση να πάρεις μια αρκετά ακριβή μέτρηση του μεγέθους του δαχτυλιδιού αρραβώνων και να είσαι σε καλό δρόμο για να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου με τη γυναίκα των ονείρων σου.


Απλά θυμήσου κάποια σημαντικά σημεία:

 • Πρέπει να βρεις το μέγεθος του αριστερού δάχτυλου της κοπέλας σου. Τα δαχτυλίδια που φοριούνται σε οποιοδήποτε άλλο δάχτυλο δεν είναι πιθανόν να δώσουν ακριβή μέτρηση.
 • Σε περίπτωση που έχεις αμφιβολίες για το μέγεθος καλύτερα να πάρεις λίγο μεγαλύτερο γιατί είναι ποιο εύκολη η μετατροπή.
 • Βεβαιώσου ότι το δαχτυλίδι μπορεί να μετατραπεί.

Chrisa Giosi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *